Albanian – Shqip

Këshilla dhe mbështetje të pavarur për të rinjtë.  Ne punojmë me emigrantë, refugjatë dhe azilkërkues të rinj që janë në Angli pa familjen e tyre.  Nëse jeni të rinj (deri në 25 vjeç) që merrni ndihmë nga shërbimet sociale, ne mund t’ju ndihmojmë.

 • Ne do t’ju japim informacion në lidhje me të drejtat dhe privilegjet tuaja.
 • Ne do të sigurohemi që punonjësi juaj social, këshilltari personal dhe profesionistë të tjerë do t’ju dëgjojnë.
 • Ne do t’ju mbështesim të flisni hapur dhe të bëni një ankesë nëse nuk jeni të kënaqur.
   
   Na telefononi FALAS në 0808 800 5792 dhe ne mund të flasim me ju në gjuhën shqipe.
   
   Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në:
   Mesazh: 07758 670369 (8-12p për mesazh)
   WhatsApp: 07758 670369 (16 vjeç e lart)
   Email: help@coramvoice.org.uk
   
  Shërbimi ynë është i hapur: nga e hëna deri të premten, nga ora 9.30 – 6 pasdite dhe e shtuna, 10 në mëngjes – 4 pasdite.